God Jul kära läsare!

image

Idag har vi kommit fram till den dagen på året som många längtar till, precis som jag, Julafton! En dag fylld av förväntningar, god mat, Kalle Anka på tv:n och tomten som kommer med säcken fylld av julklappar! En dag att ta vara på, en dag att minnas, en dag att dela med nära och kära. Jag själv delar den med dom som betyder mest för mig, mina föräldrar och mina barn! I går kväll hade vi Taco kväll här, det kommer bli så mycket julmat ändå, och sedan hade vi våran årliga julklappslek som vi alltid leker kvällen innan julafton. Bilder från kvällen kommer senare under helgen. I dag vill jag bara titta in till Er och önska Er en riktigt …

image

god jul

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “God Jul

  1. God jul till dig som är en stor inspirationskälla. Läser dig varje dag, men hinner inte alltid kommentera. Snygg snygg är du i rött. Kram Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *