Mot julen på hjulen… ja nu är det dags att sätta sig i bilen i några timmar och rulla mot julen, så här dan före dan, med alla klappar som fyller hela bilen, tankar som studsar högt och lågt i mitt huvud, en jul som inte blev som jag tänkt mig, eller rättare sagt, det blev ingen ”jul”  hemma hos mig i över huvudtaget, men det har jag lovat mig själv att det var absolut den sista julen i mitt liv det skedde. Men nu tar jag som sagt mitt pick och pack och ger mig av mot mina föräldrar där jag kommer att mysa med mina barn, äta god mat, julgodiset har jag med mig själv och förhoppningsvis står riset till ris ala maltan och kokar som bäst!

Jag hoppas ni får en fantastisk kväll med nära och kära <3

mot julen

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

24 tankar om “Mot julen……”

  1. God Jul finaste Helen! Önskar dig ett kärleksfullt och roligt Nytt år!! Tack för alla mysiga inlägg du gör i bästa bloggen 🙂
    Kramar Madeleine Harsa <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *