Happy Birthday to You my dear son! Min fina Stora Skatt såg dagens ljus för 26 år sedan idag, tiden går fort, han blir äldre och jag kortare, ja, det sägs ju att man krymper med åldern, så istället för att säga att jag blir äldre tycker jag att det låter bättre med att jag blir kortare 🙂
Denna fantastiska kille har sedan barnsben lekt med bilar och motorer och det är precis vad som präglat hans liv och det han både jobbar och lever för idag. Han njuter av livet, tar gärna en bit god mat och umgås med sina vänner men som bäst trivs han när han får vara långt långt upp i Sverige, där vintern är som bäst med sin ägodel han älskar mest av allt… skotern! Hur rädd jag än är när han är där uppe och åker så vet jag att det är där han hör hemma, det är där han trivs som bäst, min älskade Stora Skatt <3.

happy birthday to you 2

Ett stort GRATTIS på din dag!

happy birthday to you 1

Förutom en underbar son så är han ”världens bästa storebror”

happy birthday to you 3
Den här bilden togs förra året när vi firade din 25 årsdag, snart ses vi igen för att fira din 26 årsdag!

Kram
Mamma

 

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Ett svar på ”Happy Birthday to You

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *