Räksallad med det lilla extra. Nej så kanske det inte är, jag vet ju inte hur ni gör eran räksallad men den jag gjorde häromkvällen blev fantastiskt god, till och med så god att när jag åt den konstaterade att den var bättre än på många lunchrestauranger. Innehöll väl kanske inte något speciellt men god blev den… I botten ruccola och bladspenat, på den sedan lite spetspaprika, ägg, avokado, sugar snaps, handskalade räkor och sedan en liten ”skvätt” med rhode island sås… men gott blev det! Trots onsdagkväll… ajabaja… serverades ett glas gott kallt vitt vin från Italien 🙂
Har ni något extra gott ni gärna stoppar ner i salladen? Tips emottages tacksamt.
Ett litet tips så här på lördagsmorgonen innan det är dags att ge sig iväg och träna lite grann…
Hoppas ni får en fin dag <3
Kram
Mmm ser jätte gott ut….ett måste för mig till räksallad är rödlök!! 🙂 Tack för en väldigt trevlig blogg!! 🙂 Kram Eva