0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

brasserie stadsparken 3

Att fira med familjen när man fyller är bland det finaste man kan göra så självklart samlades min lilla familj när stora skatten fyllde 26 år! Vi är ju som sagt var inte så många, det är mamma och pappa, jag och mina älskade söner, men vi har det bra tillsammans och trivs att umgås tillsammans. För mina barn är nästan mormor och morfar som mamma och pappa, dom är uppväxta med en stor närhet till mina föräldrar så dom står varandra väldigt nära. I söndags när den stora fyllde år träffades vi för att fira för fullt, bord hade bokats på Brasserie Stadsparken i Västerås, på samma ställe som vi firade den lilla skatten, men saken var den att det var det enda stället som var öppet under söndagen. Men vi fick så bra service och sådan god mat så vi var alla mätta och nöjda. Vi började med att träffas hemma hos J för paketöppning men där fick inga bilder tas då han totalrenoverar lägenheten just nu så det är mer eller mindre halvkaos men det kommer bli så bra när det blir klar. Men några härliga pics från restaurangen och ”världens bästa 26 åring”  bjuder jag naturligtvis på 🙂

brasserie stadsparken 6

brasserie stadsparken

brasserie stadsparken 5

brasserie stadsparken 4

brasserie stadsparken 2

brasserie stadsparken 1

brasserie stadsparken 8

brasserie stadsparken 9

brasserie stadsparken 10

brasserie stadsparken 11

brasserie stadsparken 12

brasserie stadsparken 13
Självklart tomtebloss till födelsedagsbarnet 🙂

Och med desserten gick kvällen mot sin slut, vi fick några härliga timmar tillsammans innan vi var tvungna att var och en åka hem till sitt då vi bor på tre olika ställen i detta avlånga land 🙁

Det var våran kväll och en fantastisk sådan <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Att fira med familjen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »