0 0
Read Time:41 Second

smoothies

Smoothies till frukost är både mättande och gott! Något som jag längtar till när jag står där på löpbandet, att få komma hem och dricka denna fantastiska smoothies. Jag ser härliga bilder och underbara recept varje dag i dom sociala medierna på olika smoothies. Men jag har min favorit som jag gör var och varannan dag och den är baserad på Soya youghurt naturell och till det tillsätter jag olika mixade bär, en banan och en liten skopa med vaniljpulver. Ibland tillsätter jag även lite färsk ingefära när det finns hemma…. vilket som så njuter jag av denna dryck! Vad har ni för ingredienser när ni gör er smoothie? När jag tränat extra hårt så frossar jag även med ett ägg med lite kaviar… haha!

smoothies 1

Njut av eran frukost och av varandra <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Smoothies

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »