0 0
Read Time:37 Second

semester

Idag checkar jag ut från jobbet, tar en dags semester och checkar in på Formex istället. Det är dags för årets första Formex mässa och som vanligt så skall det bli väldigt intressant att gå runt där och titta. Har en pressvisning inbokat hos Sagaform sen har jag några fler jag har bokat möte med innan jag bara skall gå runt och hitta inspiration… Det känns lite extra lyxigt att ta ledigt en dag mitt i veckan och bara göra det man tycker om. Inte att förglömma är att jag skall möta upp fina Judita också.. (Välkommen Hem).

semester 1

Men först skall jag kicka igång dagen med ett träningspass på SATS innan det är dags att ge sig av….

Hoppas ni får en fin dag!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »