pizza

Hemlagad pizza, så magiskt gott! I helgen gjorde jag hemlagad pizza, eller nästan helt hemlagad iallafall, som ni säkert förstått så jobbar jag med italienska produkter och i vårt sortiment så har vi en färdig pizzabotten som är stenungsbakad, man lägger bara på pizzasås och mozzarella innan man ställer in den i ugnen i ca 6-7 min, tar ut den och lägger sedan på alla goda ingredienser man vill ha på, själv hade jag prosciutto, ruccola, pinjenötter och riven parmesan, lika god som ”borta”. Och jag måste säga att det är en enorm skillnad på att använda den här stenugnsbakade botten mot för att köpa dom färdiga bottnarna som är en deg som man kavlar ut själv… OM ni hittar denna pizza i butiken måste ni prova, om ni inte hittar den kan ni be dom ta hem den (om ni handlar på Ica eller Coop), ni kommer inte att bli besvikna, däremot kommer ni att tillsammans med ett glas rött (om ni vill..) och denna pizza få njuta av en fantastisk middagsstund. Det gjorde vi 🙂

pizza 1

Och här  är dom enkla tillbehören..

hemlagad pizza

Snabbt, enkelt och gott, kan det bli bättre?

Kram
Helen

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *