0 0
Read Time:46 Second

Skincode exclusive – en skönhetsmärke att lägga på minnet. Jag har varit fast vid Elisabet Arden Prevage under dom senaste åren men nu har jag fått prova på Skincode exclusive, företaget bakom serien är samma som tillverkar La Prairie så dom vet vad dom håller på med 🙂

Estetiskt Hudläkarcentrum är först i Sverige med att ta in det professionella hudvårdsmärket Skin Code, direkt ifrån Schweiz. En exklusiv serie som fyller alla hudtypers behov. Exklusiva produkter som kommer att förändra er syn på hudvård. Jag är ju hudterapeut själv och har provat många märken genom åren, men dom här produkterna slår allting!

Är ni i Stockholm och vill prova på dessa produkter så finns dom som sagt på Estetisk Hudläkarcentrum som ligger mitt i centrala Stockholm. Bokar ni en tid för behandling får ni dessutom den här röda härliga goodiebagen fylld med dessa produkter.

skincode exclusive

skincode exclusive 1

skincode exclusive 2

Ni glömmer väl inte bort att ta hand om huden?

Kram
Helen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »