gloria från klong

Nu har den stora Glorian från Klong landat hemma hos mig! Fick den minsta i julklapp och insåg på engång att det skulle vara väldigt snyggt med den stora också, så sagt och gjort så beställde jag hem den från Kardemumma. Det var dock fler än jag som var intresserad av den så väntetiden har varit lång, men nu har den äntligen kommit :-). Det bästa med att Kardemumma ligger i Ljusdal är att mina föräldrar bor där uppe. Jag knappar hem på nätet vad jag vill ha, Kardemumma skickar ner paketet till mig och sen går min snälla mamma in i butiken och betalar. Jag måste ha världens snällaste mamma :-).
Så nu står dom här hemma så fint, men lilla och stora Gloria…

gloria från klong 1

gloria från klong 3

Sköt om Er!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

One thought on “Gloria från Klong

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *