rörassistans

Rörkillen, ni vet den där snygga killen som kommer när man har problem med rören.. han har tidigare aldrig dykt upp hemma hos mig, skall man väl i och för sig vara glad över! Men förra veckan var det dags, det blev lite ”rörigt” i badrummet om man säger så… Någonstans tog det stop och då menar jag riktigt stopp! När jag spolade i toaletten steg vattnet över kanten på toalettstolen och som om det inte var nog med det så började det bubbla upp i avloppet i duschen.. behöver jag säga något mer! Ja det var så äckligt så jag finner inte ord till det! Det var ingenting jag själv kunde åtgärda om man säger så… och vad gör man när klockan är efter åtta på kvällen?! Ringer pappa? Nej, han bor ju lite för långt härifrån, in på nätet och sökte för fullt efter något slag av assistans och hittade Rörassistansen som hade jour dygnet runt och det dröjde inte länge innan dom var på plats, som tur var! Så efter en stund var allting åtgärdat men ett fel som satt väldigt långt ner i rören så förmodligen var det fler som hade problem i huset utan att dom hade upptäckt det. Men tack gode gud att jag fick hjälp så snabbt!

rörassistansen

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Rörkillen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *