0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Niklas Strömstedt 2

Niklas Strömstedt – Storhetsvansinne!
Nej om ni frågar mig har han inte fått storhetsvansinne, däremot gör han en show som är bejublande bra! Den var helt fantastiskt, denna man är en gåva (till kvinnan 🙂 ) när han står där på scenen, stilsäker och trygg (och snygg), bjuder på sig själv och sitt liv. Man skrattar och sjunger med under hela kvällen. Fick den här fantastiska presenten i födelsedagspresent och i fredags var det då äntligen dags. Vi började med en 3-rätters middag på plats på Hamburger Börs, det var stökigt och ingen större ordning när det gäller serveringen av maten och förrätten var ingen större hit, så där började man undra hur det här skulle bli… men allt rättade till sig, varmrätten var fantastisk, för att inte säga desserten och servicen blev bara bättre ju längre kvällen gick, kanske fortfarande lite barnsjukdomar, dom har ju trots allt bara hållit på sedan premiären förra fredagen, så när väl showen satte igång var vi mätta och belåtna, glada och nöjda.
Och prick klockan 21.00 intog han scenen, kvinnorna i salongen tjöt av förälskelse och klappade händerna medans männen säkert kände lite mindervärdeskomplex när han stod där och glänste med sin guldtand 🙂
Skämt och sido, en show värd att gå och se, han kommer dessutom att sätta upp ytterligare 10 föreställningar så än kan ni ha chansen att nypa några biljetter!

Niklas Strömstedt Niklas Strömstedt 1

Niklas Strömstedt 3

Niklas Strömstedt 4

”Vart du än går”… gå och se showen!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Niklas Strömstedt

 1. Har bokat biljetter med tjejgänget och ser verkligen fram emot det…….ännu mera nu :=) Vilken meny valde du?
  Kram Lena

  1. Kul!
   Jag hade förrättstallriken och desserttallriken och sedan åt jag tonfisken, den var väldigt god. Dom som satt bredvid oss åt köttet och det såg också väldigt gott ut 🙂
   Kram
   Helen

 2. Vad kul att läsa att det var så bra. Jag ska dit på fredag och ser verkligen fram emot det. Tack för att du delger och berättar. Alltid kul.
  Kram
  Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *