smoothie 1

Smoothie – en bra start på dagen!
Hur startar ni era dagar? Vad äter ni till frukost? Jag startar i stort sett alla mina dagar med ett träningspass, antingen en lång och snabb PW i en timme eller så är jag på SATS och roar mig med  någon slags träning. Sen när jag kommer hem är jag oftast väldigt hungrig. Håller mig oftast till lika ingredienser men i två olika former. Antingen äter jag en tallrik soya youghurt naturell med bär, skivad banan och lite rostade kokosflingor eller så gör jag en smoothie, också den på basen av soya youghurt, bär, banan och rostade kokosflingor men där tillsätter jag också lite vanilj (proteinpulver) och färskriven ingefära. Så mumsigt och gott och för mig en bra start på dagen!

smoothie 2

smoothie

Dags att starta dagen!

Kram på Er

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

6 tankar om “En bra start på dagen”

 1. Hos mig är det lite olika på vardag och helg. På vardagarna dricker jag också en smoothie. Bestående av ananas, apelsin, citron, färsk spenat, ingefära, gurkmeja och kanel samt vatten. Jag gör en flaska två gånger i veckan.
  På helgen blir det mer brunch, rostat bröd, ägg, ost, skinka, ibland bacon och någon gång pannkaka. Eller en god bagel.
  Må så gott.
  Kram
  Maria

 2. Har inte fått in det där med smoothie. Känns krångligt liksom. Men det är ju egentligen inte mer krångligt än att göra gröt, som jag gör i princip varje morgon. Så gott och mättande! Ibland, när jag kommer ihåg, så gör jag chiapudding på kvällen så det är klart på morgonen.

  Kram Lena

 3. Oj när stiger du upp på morgonen för att träna? Jag går upp halv 7 – äter ett delat kokt ägg med majonnäs o dricker ett glas C-vitamin. Är på jobbet vid ca 7:45, kl 9 har vi frukost på jobbet med massa olika hårt bröd, ostar o grönsaker så då blir det en frulle till 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *