0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Spread Your Wings med 4 good!

4 good

Är ni sugna att gå på ett 4 good event måndagen den 15 februari? 

En 4goodkväll om att förverkliga drömmar, följa ditt hjärta and go your own way!

Bli inspirerad av årets kvinnliga entreprenör Carolina Gynning som kör sitt eget race utan att bry sig om vad andra tycker och energiknippet Nassim al Fakir som för första gången berättar sin story och inspirerar dig att hitta fokus och självförtroende i det du gör – och samtidigt ha kul! Serieentreprenören Susanne Liljenberg bevisar om och om igen att ingenting är omöjligt och inspirerar dig att göra verklighet av din längtan och dina idéer! Kvällens Sunshine Story är Marina & Maria – två främlingar som via Instagram hittade varandra och ett halvår senare var deras dröm om ett rawfoodcafé verklig – allt tack vare sociala medier.

Time to Get Inspired & Spread Your Wings!

Nu har ni chansen att vinna 2 biljetter till den här supermysiga kvällen där det förutom alla inspiratörer bjuds på vin, mingel och goodiebags.

En av Er vinner 2 biljetter till kvällen genom att svara på följande fråga:

Vilka eldsjälar ligger bakom 4 good?
(svaret hittar ni här)

Svara i kommentarsfältet och skriv även varför just Du skall vinna 🙂
Sprid och dela gärna tävlingen på alla sociala medier!

Tävlingen pågår till och med söndag den 7 februari.

Jag kommer att vara där, hoppas vi ses!

Lycka till!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

14 thoughts on “Spread Your Wings

 1. Hej fina du! Jag är gärna med och tävlar om biljetter till detta event. Eldsjälarna bakom 4 good är : Carina Sunding & Marie Thorslund. Varför vill jag då vinna? Jo jag skulle gärna vilja att mina två fina döttrar Ellen & Elvira som flyttat till Stockholm, 70 mil från oss här i norr, ska få gå på detta event. Det skulle värma mitt mamma hjärta att kunna ge dom detta tillfälle att få inspireras av alla dessa härliga människor, även du!!! Tack för all inspiration du ger oss alla med dina fina kläd/inrednings tips?

 2. Jag köpte precis min biljett igår… Men jag tävlar gärna om två biljetter till. De ska jag ge några av mina fina vänner bara för stt visa hur mycket jag tycker om dem…
  Om jag ser dig i vimlet, kommer jag fram och säger hej och tack för din fina blogg!
  Kram från Anna-Karin

 3. Skulle hemskt gärna vilja vinna och få gå på detta med min vän Lovisa. Vi är båda mitt i karriären i samma bransch på olika företag men får jobba hårt för att ta oss dit vi vill, särskilt som kvinnor tror jag också. Skulle vara otroligt inspirerande och en riktig energikick att få gå på detta! Jag går även i lite starta-eget-tankar i framtiden o skulle gärna höra mer från dem som lyckats så bra. (En extra bonus att kanske se dig irl i vimlet också 😉 )
  Rätt svar är Carina Sunding och Marie Thorslund.

 4. Rätt svar är: Carina Sunding och Marie Thorslund.
  En av mina nyårstankar (har valt att kalla det för det istället för nyårslöften :=)
  är att inte bara tänka helg när det gäller att förgylla dagen utan även förgylla en alldeles vanlig fantastisk kanske måndag…….och då vore det ju helt underbart att få förgylla denna måndagen med detta event…….få en goodiebag……bli inspirerad…..bjuda med och överraska en glad väninna och kanske träffa dig.
  Kram Lena

 5. Då Carina Sunding och Marie Thorslund har skapat en så beundransvärd nätverk av glädje och inspiration så är det synd att jag inte har möjlighet att gå på dessa event. Hade behövt lite pepp nu på vårkanten då det går dåligt med träningen och hälsan, vännerna sviker och jag vill gärna träffa nya människor att umgås med (svårt när man inte delar många intressen med kvinnor i min ålder.) I vilket fall som helst så får jag alltid lite pepp av att besöka din blogg 🙂

  Kram
  Lotta

 6. svar: Carina Sunding & Marie Thorslund.

  Jag vill vinna detta med min vän Pernilla. Hon skulle behöva lite positivinställning och våga tro på sig själv.. samt att jag vill dit för att få träffa Gynning ;P

 7. Jag vill sätta guldkant på den gråtråkiga vardagen
  och känna tristessen ge vika för inspiration, passion och självförverkligande.
  Jag hoppas att kvällen sätter fart på min energi och laddar mina batteri.

 8. Glömde att skriva att svaret som är:
  Carina Sunding & Marie Thorslund.
  Min motivering har jag sänt tidigare.

 9. Hej,
  Tjejerna som driver 4Good heter Carina Sunding och Marie Thorslund.
  Jag vill så väldigt gärna ta med min bästa väninna och uppleva denna magiska kväll. Jag tävlade nyligen på 4Goods fb-sidan men tråkigt nog blev jag lottlös. Så nu gör jag ett försök igen, eftersom vi så otroligt gärna vill lgå dit och lyssna på alla livsöden och deras bana i karriären… vi vill mingla med skumpa och ha en underbar kväll. Tusen tack om vi får gå 🙂

 10. Åh så roligt det vore att gå! Svaret är att Carina Sunding och Marie Thorslund ligger bakom 4Good. Det här vore en drömkväll att ta med min mamma på- vi har länge pratat om att våga se vårt lilla sidoprojekt att växa till något större än en mamma-dotter fritidssyssla. Vore toppen med en massa inspiration! Håller mina tummar 🙂

 11. Hejsan!
  Vilken bra tävling! Vem vill inte få ny enegi och inspiration av härliga människor tillsammans med andra. Skulle bjuda med min bästa vän sen 30 år. Vi ses inte ofta men har kontakt flera gånger i veckan, då vi bor i olika städer.
  Svar:Carina Sunding och Marie Thorslund.

  Ha en skön söndag!

 12. Svar: Carina Sundling och Marie Thorslund. Jag vill sätta fart på 2016 med bästa väninnan. 4 good eventet visar vägen och ger oss ny kraft, ett mod och sprudlande glädje!

 13. Carina Sundling och Marie Thorslund.
  Jag skulle ta med mig min väninna som har haft en väldigt tuff tid.
  Dels har hon drabbats av 2 stroke efter varandra, dels förlorade hon sin son i somras. Hon skulle bli glad av att få komma iväg på något som piggar upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »