image

Årets skönaste mockatoffel heter RM Williams om ni frågar mig! Jag har 2 par i skinn och nu har jag även beställt ett par i mocka, och det är det bästa jag har gjort! Efter min olycka för snart 6 år sedan har jag problem att hitta bra skor att ha på dagarna som inte gör att jag får ont i min fot, och här har jag dom, dom sitter som en hand i en handske, så mjuka och så sköna, faktiskt mycket mjukare än dom i skinn och dessutom en riktigt djup och kolsvart färg, ja dom är riktigt riktigt snygga! Jag använder dom både till byxor/jeans, kjol och klänningar, lika snyggt till vad du än väljer.

image

image

image

Jag beställde mina på Tullhuset, finns inte eran storlek på nätet så ring till butiken, det fick jag göra, dom tar hem storlekar efter beställning.

Ha en riktigt skön söndag raringar!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

5 tankar om “Mockatofflor

 1. Fina. Det är lite fulsnyggt med dom där lapparna fram och bak….:=)
  Stör man sig inte på dom? Eller kan man pilla in dom lite? Normala i storlek?
  Kram Lena

  1. Nej jag tycker det är snyggt när byxorna ”fastnar” lite, men absolut att man kan vika in dom :-).
   Dom är ganska normala, jag har 36- 36,5 annars, på dessa har jag 36.
   Kram
   Helen

 2. Jag har dem i brun mocka och köpte dem måttbeställda direkt från RM Williams, fantastiskt kundbemötande och definitivt inte dyrare.

 3. Snygga och verkar sköna. Men jag är lite intresserad av bakgrunden. Älskar zebra och zebraskinn, vad består bakgrunden av??
  MVH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *