Lite nytt på träningsfronten

0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

ellos

Nu har jag varit och tryckt på knapparna på Ellos igen! Jag är som en groda utan ben, hopplös :-). Just nu ligger jag i en väldigt hård träningsperiod och det sliter träningskläder samt att man blir ganska öm på musklerna. Har hört från många att den nya ”rullen” skall vara bra att massera sina muskler på, sen när jag hade ett pass med min PT i förra veckan fick jag prova att rulla på en sån där och rackarns vad ont det gjorde, trodde inte att jag var så öm i mina muskler, så den gjorde verkligen susen, har även använt den på ryggen och nacken. Dessutom kan man använda den till träningen så det känner jag var ett bra köp. Men man gör väl bara bra köp 🙂 Foam rollen hittar ni HÄR

ellos 1
På Bootcampen lyfter vi en del däck och ”kryper” runt i gräset så där behövs handskar och hittade ett par sköna löparhandskar från adidas. Dom hittar ni HÄR

ellos 2

ellos 3

Dom här byxorna är supersköna, antingen att ha och träna i eller mysa runt med hemma, vet inte hur många jag haft genom åren 🙂
Dom hittar ni HÄR

Hur går det för Er och träningen, har ni kommit igång 🙂

Själv skall jag smita upp och träna innan Lilla Skatten vaknar och det är dags för frukost…

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Lite nytt på träningsfronten

  1. Fina grejer du klickat hem :-).
    Ja, nu börjar jag komma igång på riktigt med träningen, vilket är skönt!!
    Kram och ha en toppenhelg i värmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »