En lördagkväll i glada vänners lag, god mat, god dryck och ett födelsedagsbarn. Lördagen gick åt att förbereda och laga mat för fullt. Med åtta gäster runt bordet krävs det lite logistik i köket för att få allt att gå ihop och vi lyckades rätt bra, när klockan slog sex och dom första gästerna kom var i det närmaste allting klart, sedan kunde vi skåla och hurra för fulla muggar. Middagen bestod av råraka med smetana och svensk löjrom, färsk pasta en stark räksås och löjrom, avslutningsvis en riktigt krämig och rinnig chokladfondant på en hallonspegel med dulce de leche grädde och en saltlakrits kola. Lite bubbel och goda viner till det så var alla glada och nöjda när dom ”ramlade” hem framåt halvtre på natten 🙂
Lite pics från kvällen…
Fler än jag som tycker om att ordna middagar och fester 🙂 I love it!!
Ha en fin kväll!
Kram









Bästa! Så himla kul att ordna kalas och fester! Vad trevligt och gott ni verkar ha haft det! Den där förrätten körde vi med rätt mycket ”förr”, så gott. Kul att bli påmind, det ska jag nog föreslå att vi har i åtanke framöver!
Kram Lena
Kanske man kan få receptet på pastasåsen, jag ska ha tjejmiddag på lördag…. 😉
Den finns på bloggen sedan tidigare, titta på höger sida på bloggen, gå in under kategorier och välj recept så kan du scrolla ner till receptet 🙂
Den pasta rätten är fantastisk! Vi gjorde den för några veckor sedan och blev så nöjda. Får kanske bli födelsedagsmiddag till mannen idag 🙂 Ha en härlig tisdag! Kram
Ja visst är den god 🙂
Ha en fin dag!
Kram
Så duktig du är. Så vacker och god mat. Och vilken fin dukning. Efterrätten ser ju maniskt god ut. Kram Inger
Allt var så vackert ordnat och all mat galet god. Du är en fantastisk värdinna ?/Nina
Tack snälla Nina ❤️