0 0
Read Time:50 Second

piren i Göteborg

Piren i Göteborg – River restaurant on The Pier. Har ni varit där? Ligger vid Eriksberg, alldeles vid vattnet i Göteborg, restaurangen har funnits några år men nu har den varit stängd en stund för renovering och när vi var där på mässan hade dom precis öppnat igen. Med krypavstånd från hotellet blev det naturligtvis en middag där efter rekommendationer. Nu var det väldigt mörkt när vi var där men jag kan tänka mig en ljuvlig sommarkväll, man sitter precis mitt i det sjöhistoriska Göteborg med en fantastisk utsikt. Maten och servicen var gudomlig så jag hoppas verkligen att jag har möjlighet att få njuta av det här stället även sommartid. Vad jag har förstått så har dom även festvåningar man kan hyra och tält dom ställer upp ute på piren på somrarna, låter som rena rama kontinentkänslan tycker jag 🙂
Trots tröttheten efter en lång arbetsdag njöt vi enormt utav kvällens måltid…

piren i Göteborg


piren i GöteborgTorskrygg med rotfrukter, mums!

piren 2
Mysig hamnmiljö med gamla båtvarvet i bakgrunden.

Kan varmt rekommenderas!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »