Måndagsfeeling

Måndagsfeeling på en måndag passar väl bra?! Som jag skrev så var gårdagen ett litet mörker av trötthet efter helgens mässarbete i Göteborg så när klockan slog middag var jag helt död och kände att jag ville göra någonting bra av min trötta måndag, varför inte få en bra start på veckan :-). Jag är inne i en period där jag grillar väldigt mycket grönsaker till min mat och igår när jag var och handlade blev jag så sugen på en köttbit och lite grillade grönsaker… Väl hemma sattes matlagningen igång och vad passar väl bättre än lite mörk choklad och ett glas rött när maten förbereds.. Så här hemma var det måndagsfeeling på hög nivå innan det var dags att ”stupa” in i sovrummet och ner i sängen, men en mysig måndag blev det!

måndagsfeeling 1

måndagsfeeling 2

Tisdagskväll och jag är fortfarande lite trött men börjar känna mig lite hängig och tror att jag har en liten förkylning lurandes i kroppen, blev ingen träning imorse heller :-(, hoppas det inte blir värre, har så mycket roligt att se fram emot i slutet på veckan.

Sköt om Er!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Måndagsfeeling”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *