0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

frukosttips 3

Söndagsfrukost med hög mysfaktor, Vasaloppet på tv;n, små snöflingor som faller ner utanför fönstret, kan man få en bättre start på dagen?! Så började iallafall min söndag igår och det var så skönt. Jag känner mig fortfarande lite trött och orkeslös så den här starten behövde jag. Och som vanligt rinner ju dagarna iväg, några timmar framför datorn för att lägga in bilder och göra lite blogginlägg, upp på vinden och kolla så att allt är i sin ordning inför resan, skidor, hjälm, glasögon… för nu är det ju inte så långt kvar tills vi åker, skall bli så skönt att komma bort några dagar! På eftermiddagen när middagen skulle serveras, eller rättare sagt tillagas så var vi alldeles för trötta för att orka engagera oss så vi åkte till Delibruket flatbread som ligger i gamla vattentornet i Sundbyberg för att avsluta helgen med deras enormt goda pizzor! Dom bara måste ni testa om ni har möjlighet eller vägarna förbi… Efter en sån middag blir man om än ännu tröttare så det var bara att slänga upp benen i soffan och mysa till sig framför ” Mästarnas mästare”. Ja, det var väl i stort sett så min söndag såg ut, och så här mysigt var det vid frukosten…

frukosttips 2

frukosttips 1
Lite färska frukter och bär, en sked nutella (eller två…) en kopp grönt te och Lindahls vaniljkvarg, gud så gott! Jag är ju så barnsligt förtjust i Ris ala malta och att ta vaniljkvarg ihop med tärnade apelsiner är nog så nära ris ala malta du kan komma 🙂

Hoppas även ni haft en fin helg, jag kan absolut inte klaga på min, först en natt på Slottet och sedan söndagsfrukost med avslutningsvis den (förmodligen) godaste pizzan..

Önskar Er en fin måndag och en bra start på veckan.

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

7 thoughts on “Söndagsfrukost

  1. Oj, vilken fin frukost. Jag älskar också Ris ala malta men brukar köra keso och grädde för att komma i närheten. Nu ska jag köra med vaniljkvarg. Tack för det tipset.
    Önskar dig en fin vecka.
    Kram
    Maria

  2. Jag blandar keso & vaniljkvarg toppar med apelsin …DÄR har du en riktigt god ris ala malta ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.