julskinka

Nej min julskinka har inte rymt, men det gör jag snart 🙂 är helt snurrig och trött efter gårdagens julstök i köket, kände mig som en riktig tomtemor..

Klev upp tidigt för att stoppa in skinkan i ugnen, springa ner i tvättstugan och köra några maskiner tvätt och för att baka massor av julgodis, när jag var klar hade jag kommit upp till sex olika sorter 🙂 men så var jag trött när söndagskvällen kom också!

När skinkan var klar (hade inte hunnit griljera den) så var det dags för lunch, då först insåg jag att det inte hade blivit någon frukost, så det fick bli en liten jullunch med risgrynsgröt och skinksmörgås, å vilken julstämning som infann sig! I hela lägenheten doftade det nygrillad skinka, doft av gröt och kanel och sen julgodis. Så härligt!

Och nu är det faktiskt inte långt kvar till jultomten kommer och hälsar på 🙂

frukost-1

frukost

Mycket gröt och skinka lär det bli den närmaste veckan 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *