0 0
Read Time:21 Second

sminkborstar

Sephora släpper torrschampo för sminkborstar! Ni glömmer väl inte hur viktigt det är att göra rent era sminkborstar? Jag brukar vanligtvis använda medicinsk bensin som finns på Apoteket, borstarna blir som nya! Egentligen skall man göra ren sina borstar en gång i veckan, kanske inte något man alltid har tid med. Men under april månad släpper Sephora en torrschampo för sminkborstar, Instant dry brush clean!

sminkborstar

Kommer absolut att testas för

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Sminkborstar

  1. Precis som du skrev så gör inte jag heller rent mina sminkborstar så ofta som jag borde. Så nu blev jag nyfiken på hur du gör rent dina med medicinsk bensin…. Kan du skriva om det???
    Trevlig helg önskar jag dig från ett soligt och vårlikt Skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »