Viktväktarnas wienerkorv

0 0
Read Time:56 Second

viktväktarnas wienerkorv 1

Viktväktarna wienerkorv! Man behöver inte vara viktväktare för att äta viktväktarnas wienerkorv, jag lovar! Den är så himla god! Smakar så gott och sedan har det ett riktigt ”knåppigt” skal… jag bara älskar den! Det ligger alltid ett paket i frysen som jag snabbt kan ta upp den fantasin och idéerna om lunch eller middag tryter. Antingen äter jag den bara som den är om jag har riktigt bråttom, och det händer ju ibland :-), annars med lite pasta eller bara en sallad. Häromdagen var det en sån här dag där ingenting landade som det skulle och lunchen intogs klockan halv tre! Och då var det tur att korvarna fanns i frysen, blandande ihop lite sallad på rucolla, bladspenat, paprika, äpple och mango och sedan ringlade jag över lite balsamicokräm, delade korven i små delar (som man gör till barnen.. haha) och lade ovanpå, barnsligt enkelt men barnsligt gott! Nu vet jag att det kan vara lite svårt att få tag i den här korven i vissa butiker, själv köper jag min på Ica Maxi… Bara ett litet tips för dagen!

viktväktarnas wienerkorv

viktväktarnas wienerkorv 2

Jag lovar! Den är jättegod 😉

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »