0 0
Read Time:48 Second

Tjuvstartat påsken gjorde vi redan igår! Tidigt tidigt igår morse satte vi oss i bilen med färd mot Åre där vi nu befinner oss för att fira påsk. Nu tar det ju några timmar att ta sig från huvudstaden och upp till Åre men då har ju jag det så bra att mina föräldrar bor bra precis i mitten av vägen så där stannade vi till för lite frukost och fika innan vi rullade vidare. Väl uppe hann vi både med shopping, matinköp och fika, appropå fika så slank vi in på crêperie och logi.. Vi fick oss en varsin crepes med nutella … Åh vad gott det var och dessutom ett supermysigt fik i gamla brandstationen. Sen fick vi äntligen boa in oss i stugan och mysa för resten av kvällen…

Åre

Åre

Åre

Åre

Åre

Åre

Åre

Åre

Men nu skall vi äta lite frukost innan det är dags att spänna på sig skidor och pjäxor och susa ner för pisterna 🙂

Önskar Er en fin skärtorsdag!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Tjuvstartat påsken

  1. Önskar dig en fin Påskhelg! I Vackra Åre:-)
    Själva tillbringar vi mycket tid i Åre då har vi hus strax utanför, närmare bestämt i Edsåsdalen. Vill ni prova ngt pittoreskt så åk ut dit (bara andra sidan av Renfjället som du ser på andra sidan åresjön) Åk vessla upp till solgrytan, är den godaste gulaschen som finns på vita renen och en makalös utsikt mot Grofjället och Hälleberget! Samt en trevlig och snäll utförsåkning.
    Ha en jättefin helg i all nysnö som fallit hos er.
    Hälsar jag från Gotland
    //Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »