0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

YO! Sushi 4

YO! Sushi! Jag har skrivit om det förut, då var jag på Köpenhamns flygplats när jag kom i kontakt med denna fantastiska Sushi restaurang första gången. Sedan såg jag den på flygplatsen i London, men numera finns den på många olika platser i London. Man hittar restaurangen även i Arab Emiraterna, Norge, Danmark, Usa, Saudi Arabien och nu också på flygplatsen i Geneve. Lycklig blev jag! Tycker oftast dom har lite för mycket snabbmat på flygplatserna i form av hamburgare eller en massa smörgåsar så Sushi känns extra lyxigt och framförallt när man kan välja hur man vill och hela tiden rullar det fram nya fräscha sushibitar. Men det är inte billigt, dessutom äter man nog lite mer än vad man kanske normalt gör, det är så lätt att bara ta tag i en tallrik som rullar förbi.. Man får räkna med att det kostar runt 500 kr för två personer. Men har ni möjlighet att prova någonstans så gör det, det är värt det :-). Nu håller jag tummarna för att det snart kommer till Sverige, för så vitt jag vet så finns det inte…

YO! sushi 3

YO! Sushi 6

YO! Sushi

YO! Sushi 1

YO! Sushi 2

YO! Sushi 5
Som ni ser så blir det några tallrikar 🙂 Olika färger på tallrikarna har olika priser så när man har ätit upp räknar dom ihop alla tallrikar efter priset på färgerna.

Ett litet tips för er som är ute och reser, håll utkik efter YO! Sushi.

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »