0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

j.p chenet ice 1

J.P Chenet ice i miniformat! För mig kommer det att bli en favorit i sommar när man skall ha vänner på en eftermiddagsdrink eller middag. Tycker det är super festligt att servera så att alla får varsin flaska (eller fler om dom vill det naturligtvis 🙂 ) Nu har jag haft dom vid några tillfällen, både på event och hemma på privata middagar och det blir lika uppskattat varje gång. Se bara till att dom är riktigt kalla när ni serverar dom. Skulle ni köpa dom större flaskorna och servera i glas, ha då mycket is i glasen så den blir riktigt kall. Men jag brukar ha dom små i kylskåpet och sedan servera dom i en ishink fylld med is eller som jag gjorde i helgen, hade dom riktigt riktigt kalla och serverade dom i en svart stålkorg. Passar som sagt till alla tillfällen och ännu bättre när solen och värmen kommer. I helgen hade jag det som en fördrink till tilltugget som bestod av bitade Grüyere ostbitar, knäckebröd, brieost, fikonmarmelad och päron. Allt i sin enkelhet men fantastiskt gott. Måste bara påminna er om att ni måste beställa dessa småflaskor på systembolaget om ni vill ha dom. Nu har mina här hemma tagit slut så jag har lagt in en ny beställning. Men ni hittar flaskorna HÄR, dom kostar 33 kr/st och det ligger 6 i varje kartong.
Lite pics innan gästerna kom i lördags..

j.p chenet ice 3

j.p chenet ice 2

j.p chenet ice

Nu läääängtar jag efter sommar och sol…. Gör ni det också?

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “J.P Chenet ice

  1. Har kollat in ditt insta ett bra tag nu och blir så inspirerad?? Vilket underbart konto? Av ngn anledning har jag inte läst din blogg men det lär det bli ändring på idag!! Helt fantastisk härlig inspirerande läsning & härliga bilder! Håller med dig, nu får gärna våren & sommaren komma. 13+ & strålande sol här i Torslanda idag☀️☀️.
    Önskar dig en fin kväll

  2. Så glad att jag hittade ditt Instagramkonto i helgen och nu en extrabonus med bloggen? Superläckra och inspirerande bilder ????
    Kram Lenashome

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »