Pringles tortillachips

0 0
Read Time:51 Second

pringels tortillachips 1

Pringles älskare! Nu har ni något nytt att sätta tänderna i, äter sällan chips, när jag äter är dock Pringles en av mina favoriter och då gärna deras paprika, en favorit när jag är ute och reser, när man behöver ha lite salt i värmen. Men nu har jag fallit för tv reklamen om deras tortillachips så häromdagen var jag ”tvungen” att köpa ett rör när jag var och handlade för att se om smaken överensstämde med reklamen 🙂 för på reklamen skall det ju vara dom absolut godaste chipsen, och reklamen är väl sann, eller hur! Jag köpte iallafall med smaken spicy chilli och den var riktigt god, nu hade jag ingen dipp eller guacamole till, öppnade bara röret för att smaka ett halvt chips, men nästa gång jag skall äta tacos så blir det med Pringles tortillachips och en god dipp till. Så den här gången kunde jag lita på reklamen 🙂

pringels tortillachips

pringels tortillachips 3

Det får bli måndagmorgonens tips så här efter helgen!

Ta hand om varandra denna måndag kära läsare <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »