0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Visa uppskattning tycker jag är viktigt, både privat och på jobbet, framförallt tycker jag det är viktigt att arbetsgivaren visar uppskattning, vilket många tyvärr har svårt med. Men om man går till sig själv och hur jag är som person så tror jag iallafall att jag är ganska duktigt på att visa uppskattning, oftast genom att överraska eller ge bort saker eller upplevelser till mina vänner, barn, föräldrar.. jag dom som jag tycker om helt enkelt. För några dagar sedan fick jag en fråga från en kompis och f.d arbetsgivare om jag hade något bra förslag om vad han kunde ge bort till sina anställda som en sommarpresent… Bra arbetsgivare va :-). Eftersom jag själv tycker sånt där är så roligt och har även arbetat med det så tipsade jag honom om just sidan som heter Visa uppskattning. Där finns många bra och framförallt billiga presenter som är perfekta att ge bort, ni vet när det är tanken som räknas. Så kom jag och tänka på Er också kära läsare, ni kanske också vill ha tips om bra ge bort presenter nu när vi närmar oss sommaren och man skall gå på lite grillpartyn eller när skolavslutningarna kommer och man skall köpa små presenter till fröknarna… så kolla gärna in den HÄR sidan.

Lite tips om det som finns…

visa uppskattning 1 visa uppskattning 2 visa uppskattning 3 visa uppskattning 4 visa uppskattning 5 visa uppskattning 6 visa uppskattning 7 visa uppskattning

Det finns naturligtvis mycket mycket mer, gå in och kolla får se om ni hittar något som ni inte kan vara utan i sommar 🙂 jag hittade massor.. haha!

Ett litet sommartips så här på onsdagsmorgonen!

Kram på Er!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “Visa uppskattning

 1. Såg det fina zebrafatet i guld i förra inlägget, har för mig att jag sett även zebrafatet i silver på någon av dina bilder från hemmet. Nu tänkte jag ”komma till skott” och beställa ett fat till mig själv, har gått igenom flera jobbiga operationer och behöver lite uppmuntran! Jag står i valet och kvalet om jag ska beställa guld eller silver, bägge två passar bra i hemmet. Så jag undrar vilket du tycker är vackrast, guld eller silver?
  Den fina solspegeln, guldfärgad, får jag fråga var du köpt den/vilket märke?
  Tack på förhand, vänliga hälsningar!

  1. Hej!
   Jag tycker om båda faten, ett har jag i köket där inredningen går i silver/grått och det i guld har jag i vardagsrummet där inredningen går mer i guld/mässing. Välj efter vad du har i inredning tycker jag.
   Spegeln finns bla hos Newport Home på deras hemsida.
   Kram
   Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »