0 0
Read Time:52 Second

nu3 1

nu3 är min räddning när jag inte ”orkar” springa runt i butikerna och handla. Jag tycker det är så bekvämt att beställa vissa saker på nätet, där man i lugn och ro kan sitta och beställa det man behöver, utan en massa stress och utan att behöva gå på flera ställen. När det gäller ”nyttiga” saker som jag använder till frukost, när jag gör marmelad/sylt, mörk choklad, rostade ekologiska kokoschips till frukosten, hasselnötskräm till desserter och mina favoriter, tranbär doppade i apelsinchoklad! Har ni provat dom? Beroende framkallande! Men alla sådana här småsaker tycker jag inte om att springa runt i affären och handla så då gör jag det hellre hemma vid datorn, den här gången beställde jag allting från nu3, billigt och dessutom har dom ”allt”. Den sidan kan jag rekommendera om ni vill göra en beställning, dessutom är deras egna produkter helt fantastiska!

nu3

nu3 2

nu3 3
Dom här ”nyttiga” chipsen är jättegoda till ett glas rött vin 🙂

nu3 4

nu3 5


ekologiska kokoschipsFavoriten till frukost :-), även jättegod att ha i salladen

Ett tips så här på söndagsmorgonen 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “nu3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »