En spontanare på taket

0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

After Work på ett tak nära mig. I går efter jobbet var det en fixar kväll, en stor spegel skulle sättas upp i köket och sedan skulle jag få leverans av mina nya balkongmöbler någongång mellan kl 17 – 21, ja, ni vet väl hur det är när man skall vänta på dessa bilar, dom kan dyka upp när som helst. Dom ”skall” ringa 30 min innan men oftast ringer dom när dom svänger in på gatan :-). Hur som så sattes spegeln upp och sedan var jag tvungen att gå till centrum och hämta paket, handla mat…. som tur är ligger det med bara 5 minuters gångavstånd från mitt hem. När vi kom ut genom dörren och tog den korta promenaden till centrum och den stora gula solen lyste så den glödde över våra ”kroppar” insåg vi ganska snabbt att det här är en dag som man skall ta tillvara på, trots att lastbilen skulle komma… Vi chansade, vi tog en ”spontanare”, i centrumet finns ett hotell som har en bar på taket och även där sken solen för fullt så vi lutade oss tillbaka och njöt av god dryck och sol innan vi gick hem för att vänta på möblerna, och precis som jag trodde, så ringde dom precis när dom svängde in på gatan, men vi hann ju iallfall med en (två) kall(a) prosecco 🙂

after work

after work

Bilarna hade en egen parkering på taket 🙂

after work

En bra start på en 4 dagars lång ledighet 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »