Dags att ta det lugnt

0 0
Read Time:51 Second

nynäs havsbad

Nynäs Havsbad får bli min oas för några dagar. Just nu skriker min kropp efter vila, efter att ha jobbat 11 dagar i rad så orkar jag knappt laga mat, det var länge sedan jag kände mig så trött och slut. Helt orkerslös, så idag skall jag checka in på Nynäs Havsbad för ett dygn med bara lugn och ro, god mat och förhoppningsvis någon avslappnad behandling. Nu skall jag tillåta mig att bara vara. Med tanke på vädret så skall jag checka in och sedan bara sätta mig ute på bryggan och låta näsan peka mot solen och låta den ge mig så mycket energi det bara går. Det enda jag tänker göra själv är att klä av mig och klä på mig, annars får någon annan servera mig både mat och dryck. Det skall bli så himla skönt!
Ibland behöver vi alla återhämtning och avkoppling, men innan det är dags att åka iväg skall jag naturligtvis köra veckans sista Boot Camp pass 🙂

nynäs havsbad 1

Hoppas ni får en fin helg!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Dags att ta det lugnt

  1. Åh vad härligt det låter!
    Känner också att det är dags för ett litet SPA besök snart.
    Trevlig helg!
    Kram Lena*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »