Dagens pizzatips består av min nästan helt hemmagjorda pizza, det är tur att vi har fantastiska stengugnsbakade pizzor på Matric, ni får inte missa dom när ni är i affären och handlar, om dom inte finns, be affären ta hem annars för dom är helt fantastiska. I fredags provade jag en ny variant, ja inte ny så, men ny för mig att göra hemma och jag var nära på att äta upp hela pizzan, men som tur var begränsade jag mig efter halva….
Den här gången hade jag som vanligt pizzasås i botten, sedan smulade jag på chevré, delade förkokta rödbetor och la på, smulade över valnötter och avslutningsvis ringlade jag över honung. In i ugnen på 250 grader i ca 7 min och sedan, precis innan servering, på med lite ruccolla. Kunde inte ha blivit godare 🙂
Så detta behöver ni köpa hem till denna pizza_
Pizzabotten Matric (om ni inte gör den själv)
Pizzasås
Chevré
Rödbetor
Valnötter
Honung
Ruccola
Avnjutes med ett gott glas rött, mineralvatten eller någon annan god dryck
Kanske ett tips till kvällens middag?
Ha en fin söndag, själv skall vi äta lite brunch innan det är dags att rulla hem efter ett härligt dygn på Nynäs Havsbad 🙂
Kram