nynäs havsbad 11

Nynäs Havsbad visade sig från sin bästa sida i lördags när vi checkade in vid lunchtid. Vi var nere på hotellet redan vid lunchtid för att kunna njuta av dagen och solen, hade bestämt sedan innan att lunchen skulle intas på bryggan tillsammans med ett glas champagne, just för att kunna ha det riktigt bra när vädret tillät det. Har ni inte varit på Nynäs Havsbad är det kanske svårt att förstå känslan, men att kliva ut från deras Spa anläggning som ligger precis på vattnet och titta ut över havet, höra fåglarna kvittra och se solen blänka i havet är helt magiskt. Och att sen få slå sig ner i en av solstolarna och få njuta av både mat, miljö och stället som sådant gör att man laddar batterierna väldigt snabbt, och det var ju just därför vi åkte dit, för att mina (duracell) batterier skulle behöva laddas, eller kanske laddas ur lite grann, för att kunna varva ner och fortsätta i ett litet lugnare tempo än vad dom har gjort dom senaste månaderna. Jag behöver verkligen komma bort för att kunna slappna av helt och hållet, för att kunna släppa alla ”måsten” som jag har runt omkring mig. Och Nynäs Havsbad är verkligen ett ställe som jag känner att jag bara kan vara på, jag har varit här ganska många gånger nu och känner varje gång jag kommer hit att jag blir lugn i själen. Jag känner mig hemma fast jag är borta. Vi fick många härliga timmar i solen, vi hann med några varma bad i poolen och faktiskt så blev det årets första dopp också. Vattentemperaturen låg på 9 grader, kallt som satan säger ni, jo, visst var det kallt, men har man suttit i den varma bassängen och sedan går direkt ner till havet så känns det inte riktigt så kallt. För några år sedan när vi var där, tog vi också årets första dopp, men då var det i slutet på mars och temperaturen låg på 3 grader… då kan vi snacka om att det var kallt :-).

Välkommen med ut till havet…

nynäs havsbad 8

nynäs havsbad 9

nynäs havsbad 7

nynäs havsbad 6

nynäs havsbad 1

nynäs havsbad 2

Så var det då dags för årets första bad….

nynäs havsbad 5

nynäs havsbad 4
Det blev inte många simtag om jag säger så…

nynäs havsbad 3
Här i poolen var det betydligt varmare och skönare 🙂

Om ni vill besöka Nynäs Havsbad men inte bo över kan ni alltid köpa ett inträde för Dags Spa och njuta utav allt det goda.

Efter en lång och härlig dag i solen var det dags för kvällens middag, mer om det i ett annat inlägg.

Hoppas ni får en fin kväll och att ni haft en bra start på veckan.

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Ett fantastiskt dygn på Nynäs Havsbad

  1. Längtar alltid till fredagen och veckans outfit! Blir inte besviken den här gången heller 😊 Gillar att allt du visar går att kombinera med varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *