Ett besök på Creperiet i Norrtälje

0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Vill ni göra en utflykt och äta och fika lite gott ska ni åka till Norrtälje och besöka Creperiet i Norrtälje. Norrtälje är normalt en sommarutflyktsort men nu var det ett besök i en butik i Norrtälje som stod på agendan så då fick det bli en utflykt här i julledigheten. Vädergudarna var dock inte med mig just den här dagen, det var grått, trist och regnigt, hela dagen var ett mörker, när det var lunch var det lika mörkt som på kvällen, det är ingen rolig årstid just nu tycker jag. Hursom så blev det ett mysigt besök i Norrtälje, tanken var att äta en bit mat där när vi ändå var på plats och helt plötsligt gick vi förbi en Creperia, ett relativt nyöppnat ställe som uppenbarades på självaste gågatan, mysigt, inrett som ett vardagsrum, varmt och gosigt med otroligt trevlig personal. När vi kom in var det helt fullt men det dröjde inte länge innan vi fick hjälp och ett bord snart blev ledigt. Här serverades både crepes och galetter och fantastiska chokladbollar och raw food bollar. Vi började med en magisk galette, med kyckling, chevre, ruccola och lättsaltade mandlar, till dessert blev det en kopp varm choklad med nutella och en chokladboll, men vi blev serverade både chokladboll och en raw food boll för att vi skulle få smaka på raw food bollen och den var så god och rent av smälte i munnen, innan jag gick hem köpte jag faktiskt med mig några raw food bollar hem. Har ni möjlighet att besöka Norrtälje så tycker jag absolut att ni ska gå in på Creperiet. Ni kommer att bli både mätta och glada på det här stället 🙂

Det var en dag förra året, idag har vi påbörjat 2018 och idag är jag lite trött, vilket jag förmodar att många är just denna dag, men nu är det dags att möta ett nytt år med nya utmaningar och nya prövningar.

Hoppas ni får en fin kväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »