0 0
Read Time:55 Second

Beach 2016

Beach 2016! Än är det inte försent! Om ni tycker om att träna, lägg i en högre växel, tycker ni inte om att träna, börja ta lite promenader, försök röra på Er lite varje dag. Än är det inte försent, det finns fortfarande tid att komma i form till sommaren. Själv har jag lagt in en högre växel, jag tränar precis som tidigare, mellan 5-6 dgr i veckan, men ändrat träningsformen lite grann. 2 dagar i veckan kör jag Boot Camp med Hero Fitness, en grym träningsform, jobbig men rolig, 1 dag i veckan kör jag på gym med en PT och 2 -3 dagar i veckan tränar jag själv, antingen långa och snabba PW eller crosstraining på SATS. Så nu vore det väl sjutton om det inte skulle ge resultat så man kan få lämna vassen i sommar 🙂

Så här kan det se ut på våra Boot Camp..

Beach 2016

Beach 2016

Beach 2016

Beach 2016

Så det här sysslar jag med på tisdagskvällar och lördagsmorgnarna och eftersom det är tisdag idag är det dags för mig att hoppa i träningskläderna och ge mig av..

Ha en skön kväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Med sikte på Beach 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.