0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

grand parfymeri

Allt börjar komma på plats, väskan är snart färdigpackad och nya solkrämer är inköpta. Jag är väldigt noga med att smörja in mig när jag är ute i solen och även efteråt, man blir ju rätt torr av sol och havssalt. Jag tycker att det är härligt att handla inför resor men jag tycker inte om att gå i affärer när jag köper dom sakerna, dom vill jag helst beställa hem från nätet, bekvämt och bra :-). Den här gången handlade jag allt från Grand Parfymeri, har ni handlat därifrån tidigare? Det har inte jag, en sida jag hittade när jag satt och googlade på dom produkter jag skulle ha. Precis som i vanlig hudvård så har jag samma favorit märken när det gäller solkrämer, det är Biotherm. Clarins och Lancome. Biotherms ansiktskräm SPF 30 är grym, den hittar ni HÄR, innan det är dags att ge sig ut i solen är det bra att ta bort alla döda hudceller efter den kalla vintern och det gör jag gärna med peelingen från Clarins och även after sunen från Clarins tycker jag är en av dom bättre. Sen blev jag lite nyfiken på att testa det nya Juicy Shaker från Lancome

grand parfymeri 2

grand parfymeri 1

Dessutom såg jag när jag satt och tittade på sidan att dom hade 25 % rabatt på allt från Molton Brown, hur gått luktar inte dessa produkter!? Så jag tänkte passa på att tipsa er om det nu när det snart är Mors Dag 🙂

grand parfymeri 3

Allt från Molton Brown hittar ni Här

Och vart vi skall resa får ni läsa om imorgon bitti 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Mot sol och värme

  1. Härligt med en resa på gång…..
    Jag tycker ofta packningen är lika rolig den :=)
    Var kommer den fina bikinin ifrån? Jättefint mönster.
    Önskar dig en underbar resa.
    Kram Lena*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »