Hembygdsgården i Vaxholm. Som jag längtat till Hembygdsgården skulle öppna och nu har dom äntligen gjort det så i lördags tog jag med mina föräldrar på en utflykt till Vaxholm, dom var där även förra året och dom tyckte det var så mysigt. Deras kakbuffé går inte av för hackor, jag skulle kunna äta allt och lite till, det är svårt att låta bli. Men i lördags var jag ganska duktig ändå, jag hade ju varit på min Bootcamp träning på morgonen och visste att även kvällen skulle innebära god mat och dessert så jag hade förnuftet att beställa en ceasarsallad och sedan tog jag en liten bit på en chokladboll. Men det kommer att bli fler besök där i sommar så jag hinner nog få i mig både det ena och det andra när det gäller sötsaker. Hembygdsgården i Vaxholm är verkligen en oas sommartid, ni som inte varit där ”måste” verkligen åka dit, om man bortser från alla goda bakverk och luncher så är även miljön helt magisk med havet som ligger precis runtomkring där man ser många av båtarna komma in mot Vaxholm.

Låt mig få fresta Er lite grann så här på måndagsmorgonen 🙂

Hembygdsgården i Vaxholm

hembygdsgården i Vaxholm 6

hembygdsgården i Vaxholm 1

hembygdsgården i Vaxholm 2

hembygdsgården i Vaxholm 3

hembygdsgården i Vaxholm 4

Den här söta lilla bakstugan där dom bakar alla godsaker..

hembygdsgården i vaxholm 5

Ser redan fram emot nästa besök… Men först lite mer sol och bad 🙂

Ha en fin dag raringar!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *