After Beach kan avnjutas på många olika sätt. Här nere i Alanya så har vi ett litet café som heter Vitamin Café som har blivit lite som en tradition att vi besöker när vi är här nere. Förutom alla goda crêpes, våfflor, glass och Nutella så gör dom fantastiskt goda smoothies på bara färska frukter och bär utan några tillsatser alls. Så efter badet gjorde vi oss iordning och tog en promenad via strandpromenaden och parken som finns här i omgivningarna innan vi slutligen hamnade på detta härliga café. Själv tog jag en frukttallrik fylld med goda fräscha frukter och Filip tog en våffla med extra allt, kan väl säga att jag var lite avis på hans våffla men jag lyckades stå emot :-).
Följ med oss på våran promenad genom parken och njut av våran After Beach..

after beach 5

after beach

after beach 1

after beach 2

after beach 3

after beach 4

after beach 10

after beach 11

after beach 12

after beach 13

Lilla Skatten njuter för fullt… han har pratat om den här våfflan sen vi satt på planet ner 🙂

Ikväll njuter vi av andra godsaker.. ikväll är det morsdagsmiddag <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *