Nya accessoarer till sommaren från IOAKU

0 0
Read Time:41 Second

IOAKU har släppt en ny kollektion med accessoarer inför sommaren, jag hann inte med att beställa den första omgången som kom. dom tog slut!! Men nu hängde jag på låset och fick tag i några riktigt snygga smycken. Och jätteglad blev jag naturligtvis när dom hann komma nu inför alla studentfiranden som vi har. Har ni sett nya kollektionen? Den är helt ljuvlig! Den andas verkligen lyx och glamour, skulle kunna köpa upp mig på alla färger och former som finns, begränsade mig dock lite grann, men det blev ganska mycket ändå… kommer att visa allting inom kort, men idag får ni se det jag valde att ha på mig till en svart klänning på torsdagskvällens middag. Hoppas ni gillar det…

ioaku 5

ioaku 4

ioaku 3

ioaku 2

Alla fina smycken från IOAKU hittar ni HÄR

Ha nu en riktigt fin lördag allesammans!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »