Season Sale hos Veronica Virta

0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

veronica virta 7veronica virta 9

Veronica Virta, den svenska designern som nu också har satt sitt märke på andra sidan atlanten. Med jämna mellanrum dyker det upp bilder från kända personer som bär Veronicas fina plagg. Numera kan hon, förutom butiken i Sturegallerian stolt visa upp sin nyöppnade butik i New Jersey, jag är mäkta imponerad av denna tjej! Hennes filosofi är att skapa en tidlös elegans med en lyxig känsla och det har hon verkligen lyckats med. I går var jag in på hennes hemsida och såg att hon hade rea så idag på lunchen åkte jag in till hennes butik i Sturegallerian för att prova det jag hade sett ut, det var ju det mesta i och för sig, lite svårt att bestämma mig där :-). Har ju några kavajer sedan tidigare, en kappa samt en härlig kofta som är lite längre så nu föll mitt val på City jackan som kom förra året, tycker den är supersnygg och väldigt användbar. Men det fanns som sagt var många favoriter..

veronica virta 6

Kavajen har jag i lite olika färger, det är modellen som skiljer på dom, är även sugen på dom rosa shortsen, tycker dom är SÅ snygga! Den långa koftan i rosa har jag i svart och den använder jag till alla möjliga tillfällen, både till snyggt och ibland till lite mer ”mys” kläder, har den alltid när jag reser, framför allt när jag flyger, perfekt att stoppa ner i väskan och klä på sig då det ofta är lite kyligare på planet. Väldigt användbar!
Och eftersom jag var så sugna på shortsen och älskar min svarta kofta så köpte jag mer än vad jag hade tänkt mig för dagen 🙂

veronica virta

veronica virta 1

veronica virta 2

veronica virta 3

Som sagt, det blev både det ena och det andra 🙂

 För er som inte har möjlighet att besöka butiken så hittar ni all rea på hemsidan, veronicavirta.com

Shop to you drop 🙂

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

7 thoughts on “Season Sale hos Veronica Virta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »