Sommar och goda måltider hör verkligen ihop, men trots det tycker jag att fantasin tryter ibland, godast är naturligtvis att grilla, men det blir ju kött, fisk och fågel som man varierar mellan, istället får man försöka göra tillbehören lite roligare. När jag inte har tillgång till någon grill så steker jag alltid köttet i en grillpanna, dels för att få ett finare mönster och sedan för att man får lite mer av en stekyta på köttet. Senast vi stekte köttet så var det en enormt god svensk ryggbiff, till det en grön salladsbädd, på det några festliga små paprikroroch en mangosallad med chilli, ovanpå det strödde jag lite fetaost, så gott och så perfekt somrigt, inte att förglömma det goda rosé vinet, inte för att rosé är det första man tänker på när man skall äta kött, men på sommaren frångår jag den ”regeln”, då får sommarkänslorna styra 🙂
Enkelt men oemotståndligt gott 🙂
Kram på Er!