En liten titt hemma hos mig

0 0
Read Time:36 Second

Lite nytt, lite gammalt, lite omplacerat.. Ja det är väl så det ser ut hemma hos mig just nu! Har under några kvällar här hemma rensat och städat och pysslat lite grann. Ju mer jag pysslar och flyttar om desto mer längtar jag lite till hösten då jag skall göra lite förändringar här hemma, sen är det ju Formex i augusti också, och det brukar ju bli dyrt har jag erfarenhet av :-). Frånsett från det som syns så är det ganska tråkigt att rensa i skåpen men det är skönt när det är klar. Bjuder på några pics över hur det ser ut just nu…

köksinspiraton 2

köksinspiration

inspiration

inspiration 4

inspiration 3

homestyling 1

homestyling

Men nu skall jag försöka njuta av några veckors semester innan jag tar tag i resten….

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “En liten titt hemma hos mig

  1. Så himla snyggt! Det är så roligt att läsa bloggen och få inspiration både på inredning och klädval! Ha en underbar semester! Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »