Äntligen har semestern börjat! I fredags checkade jag ut från jobbet och på engång satte vi oss i bilen för att köra upp till mina föräldrar för att ha en lugn och skön helg! Efter några timmar i bil var vi framme och en lugn och skön helg väntade. Efter att ha förberett maten så tog vi fram bubblet och välkomnade några veckors semester. Som jag väntat och längtat…
För kvällen så var det grillning som stod på menyn och till det goda grillade köttet provade jag på ett nytt men väldigt enkelt recept när det gällde potatisen, vi grillade nämligen potatisen. Först penslade jag potatisen med lite olja och strödde över lite flingsalt. Under tiden då potatisen grillades så rostade jag lite solroskärnor i stekpannan som lades över potatisen när den var klar på grillen. Det blev så himla gott, det måste ni testa!
Men hursom… nu har semestern börjat!

semester

semester 2

semester 3

semester 1

semester 5

semester 6

semester 4

semester 7

Nu skall jag njuta och ha det bra!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Nu har semestern börjat”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *