0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Fredag och dagens outfit och jag har överlevt första arbetsveckan efter semestern. Men lite segt har det allt varit att komma igång, men nu har jag bara två dagar kvar innan jag slutar, känns lite vemodigt, jag tycker verkligen om produkterna jag säljer, bästa på marknaden om ni frågar mig! Men jag är ju en nyfiken person och antar gärna nya utmaningar och nu ger jag mig verkligen ut på nytt och djupt vatten, med spänning! Hur har eran vecka varit? Har ni börjat jobba? Jag har försökt fortsätta hålla sommarmoodet på kvällarna genom att träffa vänner, varit ute och ätit mm, så länge det går så känns allt så mycket lättare trots att vi går hösten tillmötes. Men tyvärr har jag dragit på mig en liten förkylning, vaknade i början på veckans med halsont, sen har det bara gått uför 🙂 men det går över!

Är ni redo för hela veckans outfit? Då kör vi… klara, färdiga… Gå!

Dagens outfit

dagens outfit 1Topp och jeans ZARA jacka Gina Tricot sneakers a pair Butiken GEIST

dagens outfitKlänning H&M sneakers a Pair Butiken GEIST

dagens outfit 4Skjorta Hunkydory Tullhuset jeans ZARA sneakers a Pair

dagens outfit 5

dagens outfit 2Topp In Wear byxor Lindex kofta Gina Tricot väska Louis Vuitton (det blev en ”kvällens mys” istället för dagens..)

dagens outfit 3Skjorta och jeans ZARA jacka Veronica Virta väska Louis Vuitton

dagens outfit 1Byxor Gina Tricot topp ZARA skor Scorett väska Gucci

dagens outfit 2Skjorta och shorts H&M skor a Pair väska Gucci

Men nu släpper vi den här veckan, ser fram emot helgen och det kommande dygnet på Haymarket där vi precis har checkat in 🙂

Ha en fin kväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

8 thoughts on “Fredagen lockar med dagens outfit

  1. Så fin, som alltid. Hur kan man passa i allt? har läst ifatt dig nu efter stockholms besöket. Hyemarket är jättefint. Ha ett underbart dygn. Kram Inger

  2. Hej, härlig ny blogg för mig! Hittade hit genom ”DRÖMHUS” 🙂 Måste fråga om drinkvagnen. Var kommer den ifrån?
    M.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »