Utflykter, älskar utflykter! Men när man som mig vill att det skall hända saker hela tiden blir det till slut slut på tankar och idéer om vad och vart man skall åka. På semestern så satte vi oss i bilen och for till Blidö, en Ö långt ut i skärgården, som vi hade googlat lite på men som vi inte alls visste så mycket om, relativt stor, 300 året runt boenden, lite små loppisar, en Hamnkrog, en liten Ica butik med utlämningsställe för Systembolaget :-), ja så mycket mer än så visste vi inte, lite på vinst och förlust helt enkelt. Väl på plats så insåg vi kanske inte att det var de roligast Ön i skärgården, men det vet man inte innan, man måste våga prova och chansa. Men vi fick en fin dag med några färjor över för att nå Ön, en god lunch och lite glass, mer än så behövs oftast inte för att det skall bli bra 🙂

Blidö

Blidö 1

blidö 2

blidö 4

blidö 3

Har ni varit på mycket utflykter i sommar? Har ni någon pärla ni vill dela med er av?

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

5 tankar om “En av många utflykter i sommar

  1. Finhamn är en favorit som vi besöker varje sommar. Deras skärgårdsrestaurang är värt ett besök för där är maten så god. Sen har deras bar på taket en utsikt som är svårslagen:-) Härligt med utflykter! KRAM Helene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *