miami 1

Det är fredagsmorgon och jag sitter här och nyper mig själv i armen, jag tror knappt att det är sant. Här sitter jag i ett flygplan, högt ovan molnen, på väg över Atlanden med Miami som destination, me myself and I (ja, jag är ju inte själv på planet naturligtvis 🙂 ) En fantastisk resa ligger framför mina fötter. När jag väl landat i Miami väntar en resa på nästan 25 mil ner till Key West…

miami 2

 I denna sand i detta hav kommer jag att tillbringa några härliga dagar innan det bär vidare av ut mot Atlanten och en Karibien kryssning…

miami 3

På en båt fylld av mat, träning, dryck, bad och shopping tar jag mig ut mot några stopp i  Bahamas…

bahamas 1

För att sedan vända åter till Miami och ett flyg som tar mig hem till Stockholm igen.

Det är vad jag kommer att göra dom närmaste 10 dagarna, jag kommer så gott jag kan uppdatera Er om min vistelse 🙂

Skål och trevlig fredag!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

15 tankar om “Det är knappt jag tror att det är sant..

  1. Åh så härligt!! Kryssning låter inte dumt alls. Och Key West är ju fantastiskt (och vägen dit!!) med sina vackra, charmiga hus o stämning. Kram

  2. Härligt de är underbart där ..vi har varit en månad var annat år över jul där…kryssning gjorde vi när min man fyllde 50 härligt…ett tips om du har stop på St.Maarten ta en taxi t Maho Beach där gör planen sin inflygning övet stranden de är så coolt…missa inte de är en upplevelse & har du tur landar KLM”s jumbo den dan…massa music o go mat pä Sunseth bar som ligger på.stranden

    Kram & njut av resan

  3. Åh va härligt de låter, vi har varit i florida varannat år över jul & nyår en månad ljuvligt… varit på Key west o den vägen dit är magiskt så vacker….Kryssning om den går o gör stop på St.maarten så ta för sjutton en taxi till Maho Beach de är där alla planen gör sin inflygning över stranden de är skithäftigt o de finns Sunseth bar på stranden me go mat mm…Missa verkligen INTE de kanske 15 minuter i taxi max….Googla på de om du inte sett eller hört om de…Skulle du ha tur att KLM´,s JUMBO landar just den dan.. ja ojoj…Verkligen en stark rekomendation.. vi har varit 4 ggr på den ön o bott….

  4. Men jösses, sååå underbart. Såå vackert. Modigt att resa själv. Ha det alldeles underbart. Inte ett dugg avis. Vem vill åka på sånt. Ha ha ha. Kraaam Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *