biffajitas 2

Biff fajitas till middag känns väl lite roligt till middag mitt i veckan? Nu när arbetsveckorna är igång igen så kommer problemet med middagsmaten, iallfall hemma hos mig… Samma eviga fråga varje dag, vad äter jag till middag ikväll? Jag vill att det skall gå fort och att det skall vara gott och inga krångliga ingredienser… det är inte alltid så lätt! Oftas när jag gör fajita så blir det chicken fajita, så när det var dags för fajita den här gången bytte jag ut kycklingen mot biff och det blev lika gott det! Brukar ni också göra det?
Några få ingredienser så är måltiden klar:

Lövbiff
Fajitaskrydda
Avokado
Gräddfil
Guacamolekrydda (Santa Marias är min favorit)
vitlök
Nachoschips
Tacosauce
Pitabröd
Blandade grönsaker

Stek köttet i fajitas kryddan, skär grönsaker och lägg upp på fat eller i en skål. Gör i ordning guacamolen. Servera med nachochips och pitabröd.

Enkelt och gott!

biffajitas

biffajitas 3

biffajitas 1

Nu är frågan vad man äter till middag ikväll 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Varför inte lite Biff fajitas till middag”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *