0 0
Read Time:40 Second

Kommer ni ihåg att jag för några veckor sedan skrev om att Ikea skulle släppa en tillfällig kollektion , Svärtan? Har ni varit och tittat på den? OM inte kan jag säga att det var mycket fint, det hade varit kö och rusning till kollektionen den dagen dom öppnade och mycket hade tagit slut. Jag lyckades få tag i dom två svarta skålarna jag hade sett och blivit så förtjust i, däremot så hann jag inte med på dom snygga pallarna…

Har ni möjlighet att ta er till ett Ikea varuhus inom kort så gör det innan allting tar slut!

ikea

ikea-1

ikea-2

ikea-svartanOch dom här fina pallarna var redan slut 🙁

Hoppas ni har det bra, här börjar förkylningen ge vika men jag känner att jag har en bit kvar… Vill bli frisk NU!

Take Care <3

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “Ikea Svärtan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »