leif-mannerstrom-8

Smaskigt goda pajer som är framtagna av Familjen Dafgårds i samarbete med Leif Mannerström fick jag njuta av häromdagen. Så någon värre pajkastning var det egentligen inte, bar en massa frossa i 5 olika sorters pajer som smakade väldigt gott. Jag köper aldrig fryst färdigmat, aldrig, så jag var lite skeptisk när jag kom till den här tillställningen med Leif Mannerström och Dafgårds när jag insåg att jag skulle äta frysta färdiga pajer!! Men där måste jag säga att jag ändrade uppfattning, både efter det att vi fått all information om råvarorna och efter det att dom var provsmakade och uppätna. Pajskalen är gjorda på smör, salt, mjöl och creme fraiche och råvarorna är odlade i närområdet. Dafgårds är väldigt noga med sina råvaror så vad dom än köper in så är dom med i hela kedjan från sina leverantörer. Samarbetet mellan Dafgårds och Mannerström har pågått i över 10 år och detta långa samarbete grundar sig i, enligt Leif själv, att Dafgårds vill utveckla och förnya sin mat. Dom nya pajerna som vi fick smaka finns i 5 olika smaker och var riktigt goda! Till det serverades en god sallad med en syrlig dressing gjord på citron och till dessert lite goda ostar med marmelad, jag var både mätt och glad när jag gick därifrån. Med tanke på dom nya smakerna

leif-mannerstrom-3Leif Mannerström och Ola Larsson från Dafgårds

leif-mannerstrom-5Dom smakrika pajerna finns i Sparris, köttfärs, ost och skinka, lax och räkor och kyckling

leif-mannerstrom-4

leif-mannerstrom-6

leif-mannerstrom

leif-mannerstrom-2

leif-mannerstrom-1

leif-mannerstrom-7

Så  har ni missat att tagit med lunchen kan ni springa till affären och köpa en paj och lite sallad, både billigt och gott 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *