Nu har jag gjort dagens shoppingfynd och glad är jag för det! Har sett den här tröjan på IG (instagram) vid olika tillfällen dom sista dagarna och dom har taggat den med #hmmode och jag har inte hittat den på hemsidan, jag kanske har sökt fel, det är inte omöjligt, men jag hittade den inte iallafall. Men idag när jag var ute och handlade sprang jag in på H&M och där, mitt framför ögonen på mig hängde den, jag tog den, utan att tveka och utan att prova den, gick direkt till kassan och kände mig riktigt nöjd. När jag kom hem och provade den så kände jag att jag med gott samvete gjort helt rätt, I love it!! Så nu tänkte jag i min tur visa Er mitt fina fynd om det kanske är så att ni också vill hinna med att köpa den innan den är slut, men som sagt, jag vet inte om den finns på nätet… Men så här ser den ut, mjuk, go och riktigt bubbelgumsrosa 🙂

hm

hm-2

hm-1

hm-3Jag har strl XS och den kostar 599 kr

Det var dagens tips från moi…

Ha en underbar lördagskväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

7 tankar om “Dagens shoppingfynd från H&M

  1. Tack 🙂
   För svar på din fråga tidigare, jag jobbar sim Key Account Manager och skall lansera en ny målarfärg i Sverige 🙂
   Trevlig kväll!
   Kram

 1. Jösses så snygg. Passar dig perfekt. Den har jag inte sett trots att jag var på ett fint nyöppnat hm i går. Kanske mest finns i storstan. Limited ? Kram Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *